چگونه نم و رطوبت سرویس را برطرف کنیم

ساخت وبلاگ

به نام خدا-چگونه نم و رطوبت سرویس را برطرف کنیم،مراحل و نحوه نم زدایی و مقابله با نم زدگی و رطوبت در سرویس های بهداشتی؟ نم زدن و رطوبت داخل سرویس های بهداشتی و نحوه مقابله و فرایند تعمیرات از مهمترین نگرانی های ساختمان است و موجب تحمیل خسارت های زیادی به ساختمان و صرف هزینه می شود.بنابراین لازم است که همه ما اطلاعات پایه و عمومی در این زمینه داشته باشیم تا هنگام مواجهه بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم و به روش استاندارد با خطرات آتی مقابله نماییم.وجود انواع مختلفی از لوله های آب و فاضلاب با اندازه و کاربردهای مختلف در محدوده بسیار کوچکی درون کف،سقف و دیوارها نصب شده آند و بصورت پیوسته در معرض انواع فشار،تنش و آب هستند.به همین علت اکثر رطوبت در درون سرویس ها اتفاق می افتند.

کف و دیوارهای حمام و دستشویی،لوله های آب و فاضلاب و عایق کاری رطوبتی منشا و علت عمده نم زدگی و نشتی بوده و بیشترین ریسک و خسارت را ایجاد می کنند.مورد مهم دیگر اشکالات مرتبط در لوله کشی فاضلاب توکار است چون این لوله ها در زیر مصالح و فضاهای غیر قابل دسترس قرار گرفته و امکان دستیابی و بررسی مستقیم را ندارند.اما برای ترمیم و آب بندی کامل لوله کشی توکار راهکارهای با تکنولوژی های مدرن وجود دارد که نیاز به تخریب و تعویض آسیب دیده گی نداشته و ثبات و قدرت ایزولاسیون بهتری ایجاد می کنند.مواقعی که رطوبت و نفوذ آب بعلت فاسد شدن قیرگونی بوده و توان محافظت و جلوگیری از نشت آب به زیرسازی را نداشته باشد.نیاز به جمع کردن و اجرای قیرگونی و ایزوگام جدید نیست،زیرا مواد سیال ترکیبی نانو امکان پوشش کامل و ضدآب را بوجود می آورند.عایق مایع در دو مرحله به زیر کاشی و سرامیک نفوذ کرده و بعد از چند ساعت سخت شده و لایه آیی مقاوم و منعطف را در زیرسازی ایجاد می کنند.این ترکیبات درزها و ترک های قیرگونی قدیمی را ترمیم و لایه آیی ضدآب و آب گریز حاصل می شود.نوع و مقدار و طریقه ساخت محلول عایق کاری،توسط کارشناس و با توجه به وضعیت و مولفه های کلی و جزیی اجرا می گردد.

اهمیت تاسیسات و عایق بندی ساختمان بسیار مهم است تا جایی که مهندسان توصیه می کنند که در هنگام خرید ساختمان،بخش های فنی،تاسیساتی و الکتریکی ساختمان را از نظر کیفیت و کارایی بررسی کنید تا از نظر نم و نشت آب و ...مطمعن شوید.تا در اینده با ارامش و بدون نگرانی در ان سکونت نمود.بطور کلی دو روش جهت رفع نم و رطوبت وجود دارد. ضمنا تشخیص دقیق و درست محل و ایجاد نم در اتخاذ روش درست و بهینه و تخصص و مهارت مجری کار بسیار بسیار مهم است.

راهکارهای اصلی رفع نم و عیب یابی در سرویس های بهداشتی:1-روش سنتی,این روش با تخریب کامل کف و بخش های از دیوارها می باشد.کندن تا لایه بتنی زیر قیرگونی قدیمی انجام شده و بعداز تشخیص و انجام لوله کشی یا ترمیم اسیب،مجددا قیرگونی،کف سازی،سیمان کاری،نصب تجهیزات،کاشی کاری،بندکشی و تست آب بندی بوده و علاوه بر ریسک های فشار حین تخریب نیازمند دقت فراوان است.و حداقل ۲ تا ۳ روز زمان می برد.علت تخریب و کنده کاری در روش قدیمی رفع نم و عایق سرویس های بهداشتی؟عدم تشخیص دقیق ایرادات توسط تکنسین،تجربه و شناخت ناکافی از متریال و تکنیک های جدید،ترکیدگی لوله های آب سرد و گرم،تغییر دکوراسیون داخلی سرویس های بهداشتی و نوسازی جدید و دلایل دیگر و...

2-روش دوم بدون تخریب با مواد:رفع نم با تکنولوژی نانو و مواد اب گریز چندبخشی این روش بدون نیاز به تخریب بوده و با روشها و متد عایق کاری انجام میشود،مواد بکار رفته در این راهکار با نانو تولید شده اند. این روش با استفاده از تکنیک های نوین و مواد رطوبتی سیال نانو و نانوست انجام می شود.این مکانیسم زمان اجرای کمتر و کیفیت بالاتری دارد. کسب نتیجه اصولی,بکارگیری مواد اورجینال خارجی و اصل مانند خارجی وت ستینگ,سارکس,اس.تی فلکس میباشد.این مواد محصول شرکت سومر آلمان و بلژیک میباشند و یا تحت لیسانس در هندوستان تولید می‌شوند.استفاده از موارد متفرقه از عایقهای شیمیایی و پودری پایه سیمان ریسک و زیان بزرگی خواهد داشت. ویژگیهای مواد و عایقهای نانو که با نفوذ پذیری بالا,چسبندگی زیاد,قابلیت کششی و مقاومت دربرابر فشار مصالح پیرامون,ضداب و آب گریز بودن وتاثیر منفی و خسارت به لوله ها و عایقکاری,پوشش عالی و...از مزایای این عایقهای رفع نم میباشد.این روش بنام رفع نم با تکنولوژی نانو نام دارد.

مکانیسم اب بندی و عایق کاری این مواد؟(ترمیم و تعمیر ایزوگام و قیرگونی سرویس های داخل ساختمان) این سیال مایع دو مرحله ایی میباشد,عایق مایع با نفوذ به سطوح زیرین زیرسازی و عایقکاری,واکنش داده و محل پوسیده را گرم و لبه های قیرگونی را بهم چسبانده و کاور می نماید.وبدون نیاز به تخریب سطوح را با کیفیت عالی تعمیر و ایزوله می‌نماید.مرحله دوم با عایق دو جزیی اجرا میشود و با توجه به آب گریز بودن نفوذ و ایستایی اب و فاضلاب در کلیه سطوح جلوگیری نموده و حرکت اب به سمت خروجی فاضلاب را تسهیل می کند؛زیرا اگر اب یا رطوبت کف یابخشهای دیگر سرویس و سایر نقاط ساختمان راکد بماند،به مرور استحکام و چسبندگی لایه عایق را کاهش داده و به پایین نفوذ می‌کند.ایستایی اب موجب زنگ زدگی و پوسیدگی لوله های آب و فاضلاب خواهد شد،و ترکیدگی لوله ها را بدنبال خواهد داشت.

3-مواد عایق پلیمری و کو پلیمری؟ این مواد رفع نم و رطوبتی بصورت چند جزیی بوده و همانند روش دوم با تکنولوژی نانو تولید شده اند.این راهکار و عملیات عایق کاری و اب بندی لوله ها و سرویس ها در زمان بسیار کمتر و کیفیت بالاتر انجام شده و هزینه کمتری دارد. این عایق ها با تکنیک و تکنولوژی نانو در تولید می‌شوند.

رفع نم با مواد...
ما را در سایت رفع نم با مواد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sarpana2000 بازدید : 26 تاريخ : جمعه 4 اسفند 1402 ساعت: 20:14